Новые поступления

Желаем поделиться актуальной информацией: недорогая распродажа dina doltorova вечность возможна прямо сейчас в 4 гипермаркетах. Больше всего продаж у этих сайтов — litres.ru, mytoys.ru, ozon.ru, kabashop.ru при средней стоимости 1965.94 русских руб.

Dina lapangan golf Perancis, jutawan anu kapanggih ditusuk di tukangeun ... Hiji ceurik penting pikeun pitulung mendakan Poirot ka Perancis. Tapi anjeunna telat sumping pikeun nyalametkeun klienna, anu awakna anu tusuk dibeungkeut ayeuna ngolérkeun ka handap dina kubur deet dina lapangan golf. Tapi naha éta jalma maot manéh maké baju overcoat putrana? Sareng saha hurup cinta anu teu sabar? Sateuacan Poirot tiasa ngajawab patarosan ieu, pasualan dihurungkeun ku pamanggihan detik mayit, sami dibunuh sami ...

Вверх